You are currently viewing “Rođen sa slomljenim srcem” – duet Stefan Nemanja snimio pesmu za male heroje

“Rođen sa slomljenim srcem” – duet Stefan Nemanja snimio pesmu za male heroje

Duet STEFAN NEMANJA objavio je lyric video za svoju prvu pesmu – “Rođen sa slomljenim srcem”.

Grupu, duet ili projekat  STEFAN NEMANJA osnovali su Stefan Kovačević i Nemanja Savić, dvojica sjajnih muzičara poznatih po radu u nekim drugim grupama, a koje je još od studentskih dana vezivalo prijateljstvo, ljubav prema muzici i želja za zajedničkim radom. Stefan je pevač i gitarista benda Forever Storm iz Kragujevca sa kojim iza sebe ima dva albuma i uveliko radi na trećem. Kroz karijeru sarađivao je sa brojnim bendovima kao gostujući vokal i gitarista, ali i kao producent i lice koje stoji iza Blacksmith Music studija.  Nemanja je pre svega poznat kao frontmen i vokal benda Atlantida sa kojim ima tri albuma. Već 8 godina viđamo ga i kao člana kultnog rok sastava Neverne bebe.


Ideja da naprave zajednički muzički projekat postoji već dugo. Inspiracija za pesmu „Rođen sa slomljenim srcem“ ovu ideju je, posle mnogo godina, dovela do realizacije.

Oko 3000 dece u Srbiji godišnje rodi se sa srčanom manom“ podsećaju Stefan i Nemanja i objašnjavaju razlog i inspiraciju za prvu pesmu koju su uradili zajedno:“Inspirisani pričama i primerima iz svog okruženja, napisali smo pesmu koju posvećujemo svim tim malim super herojima, koji već od svojih prvih dana moraju da se bore!

Lyric video za pesmu „Rođen sa slomljenim srcem“ možete pogledati ovde:

Tekst, muziku i aranžman za pesmu zajedno su uradili Stefan Kovačević i Nemanja Savić, a mix i master uradio je Stefan (Blacksmith studio). Pored Stefana (gitare, vokal, orkestracija) i Nemanje (vokal) u snimanju pesme učestvovali su: Vladimir Ružičić Kebac (bubanj, perkusije),  Damir Mojsin (bas gitara),    Sava Živanović (bas gitara), Aleksa Stanković (klavijature) i Jelena Tubić (vokal).

Stefan Nemanja: