You are currently viewing “Poslednji ples”  – novi singl grupe Stefan Nemanja

“Poslednji ples” – novi singl grupe Stefan Nemanja

Grupa Stefan Nemanja objavila je novi singl i spot, ljubavnu baladu “Poslednji ples”, pod etiketom PGP-RTS.

Iako je možda neobično da se kao letnji singl objavi ljubavna balada, upravo je leto to godišnje doba kada nam se najčešće događaju najveće ljubavi u životu (od kojih neke završe sa srećnim, a neke sa tužnim krajem)“ kažu članovi benda i dodaju: „Leti se održavaju i obeležavaju velike i male mature i tada nam se neki ples posebno ureže u sećanje…


Video spot za pesmu „Poslednji ples“ sniman je u Pančevu, a uz nju su plesali Sandra Vidović i Nemanja Forkapić. Plesnu koreografiju su osmislili Sandra i Stefan Vidović. U spotu je učestovala i violinistkinja Sanja Stojanović. Video produkciju je radio Bojan Stevanović (Kan i Lingus).

Video spot za pesmu “Poslednji ples”:

Muziku je komponovao Damir Mojsin, dok su mu kod teksta i aranžmana za pesmu pripomogli Stefan Kovačević i Nemanja Savić. Mix i master uradio je Stefan (Blacksmith studio). Pored Stefana (gitare, vokal) i Nemanje (vokal, orkestracija) u snimanju pesme učestvovali su: Vladimir Ružičić Kebac (bubanj, perkusije), Damir Mojsin (bas gitara) i Aleksa Stanković (klavijature).

Pesma „Poslednji ples“ četvrti je singl grupe Stefan Nemanja kojim započinju saradnju sa izdavačkom kućom PGP RTS. „Veoma nas raduje saradnja sa najvećom izdavačkom kućom sa ovih prostora. Uveliko radimo na novim pesmama i još uvek nismo sigurni da li će one sačekati kompletiranje albuma ili ćemo nastaviti sa objavljivanjem singlova“ kaže bend.

Više informacija o projektu Stefan Nemanja: