You are currently viewing Predstave JDP na internetu
Nenad Petrovic

Predstave JDP na internetu

Čekajući momenat kada ćemo ponovo početi da igramo i srećemo se iz večeri u veče, Jugoslovensko dramsko pozorište želi da ostane u kontaktu sa vama na jedini način koji je moguć u uslovima kada je najodgovornije prema sebi i zajednici ostati kod kuće.


Zato ćemo od četvrtka 26. marta, na Youtube kanalu (Jugoslovensko dramsko pozoriste) i sajtu jdp.rs emitovati snimke predstava.

  • Prva predstava koju ćemo vam prikazati je Hadersfild Uglješe Šajtinca u režiji Aleks Čizholm. Početak striminga je u 21h. Istu predstavu imaćete priliku da gledate naredna tri dana u petak 27, subotu 28. i nedelju 29. marta takođe u 21h.
  • Novu predstavu gledaćete narednog četvrtka 2. aprila. Takođe u 21h, emitovaćemo predstavu Bure baruta Dejana Dukovskog u režiji Slobodana Unkovskog.
  • U četvrtak 9. aprila emitovaćemo predstavu Skakavci Biljane Srbljanović u režiji Dejana Mijača.
  • U četvrtak 16. aprila na programu JDP TV-a je predstava Mletački trgovac Viljema Šekspira u režiji Egona Savina. Sve predstave će biti reprizno emitovane i naredna tri dana po premijernom izvođenju (premijere će biti u četvrtak a reprize u petak, subotu i nedelju.

Budite sa nama i pOsetite JDP youtube kanal, naš sajt i društvene mreže.

Ostanite kod kuće! Budite odgovorni prema sebi i zajednici.

#OstaniKodKuce