You are currently viewing GRUPA TEXAS FLOOD OBJAVILA VIDEO ZA PESMU „DA BUDEM TVOJ“

GRUPA TEXAS FLOOD OBJAVILA VIDEO ZA PESMU „DA BUDEM TVOJ“

Bend Texas Flood objavio je video spot za pesmu „Da budem tvoj“, jedinu autorsku pesmu sa albuma „Tražim ljude kao ja“ objavljenog za Multimedia Music.

Jedan od jaboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima, Texas Flood, svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019.godine objavili svoj prvi album na srpskom jeziku. Album bluz obrada „Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji.


Na njemu se se našla i autorska pesma “Da budem tvoj“ koja je sada dobila i video spot. „Ona je naše prvo autorsko ostvarenje na srpskom jeziku i želeli smo da joj damo i vizuelni identitet. Na tu pesmu smo posebno ponosni, jer smo u njoj postigli pravi spoj bluza i roka” kaže Nenad Zlatanović.  

Pesmu „Da budem tvoj“ napisali su Vukašin Marković i Ivan Ristić, muziku i aranžman potpisuje sam bend, dok je za vizuelno  ostvarenje koje je pred vama zaslužan Dragan Medaković.

Posebno bih istakao saradnju sa Vukašinom Markovićem, koji je svojim savetima o pevačkom izvođenju, doprineo da ova pesma doživi uspeh i simpatije publike, kojoj se i ovom prilikom zahvaljujemo“ dodaje Zlatanović.

Video spot za pesmu „Da budem tvoj“

Texas Flood je album „Tražim ljude kao ja“ objavio 2019.godine za izdavačku kuću Multimedia Music. To je njihov prvi album na srpskom jeziku i na njemu se, pored autorske pesme „Da budem tvoj“ nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi, od Azre do Pop mašine. Ovo izdanje predstavlja poziv na povratak pravim muzičkim vrednostima i uzorima. Rok legende poput Džonija Štulića, Gorana Bregovića, Roberta Nemečeka, Zorana Predina, Dade Topića i Janeza Bončine su prezadovoljni novim odelom svojih pesama, koje su skrojili Nenad Zlatanović i Vladimir Golubović i zajednička je ocena da su upravo ovi aranžmani dali novi identitet i vrednost starim rok hitovima.

Album „Tražim ljude kao ja“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com (CD i LP), kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Texas Flood:

Multimedia Music