You are currently viewing BODA  “ČUDNE REČI” – muzika koju će vaša deca obožavati!

BODA “ČUDNE REČI” – muzika koju će vaša deca obožavati!

Boda Ninković i Jovica Tišma, zajedno sa Ljubom Ninkovićem i sjajnom ekipom saradnika, osmislili su i snimili album pesama za decu „Čudne reči“. Ovo izdanje objavljeno je za Multimedia Music.

Koliko je ovo izdanje važno, prelepo i zanimljivo, koliko je ljubavi uloženo u njega i koliko će ono značiti deci kojoj je namenjeno, najbolje će objasniti sami autori…


 „Čudne reči“  su CD ozbiljnih pesama za decu. To ne znači da pesmice nisu vesele, zabavne i duhovite, već da su ozbiljno i s poštovanjem prema deci smišljene, napisane, odsvirane, otpevane i snimljene.

„Čudne reči“  su namenjene deci od šest do devet godina. U tom uzrastu lagano prerastaju one lepe pesmice nastale sedamdesetih godina prošlog veka koje se i danas rado slušaju, a opet, još uvek nisu dovoljno porasla da na pravi način vole i razumeju muziku koju mame i tate slušaju a mediji promovišu.

„Čudne reči“  su  CD ljubavnih pesama koje još nisu porasle, pa zato pevaju o ljubavi prema finoći, roditeljima, drugarima, igri, detinjstvu, prirodi, muzici, selu, sportu, pričama, baki i deki, slavljima, lepim snovima, smejanju i radovanju…

„Čudne reči“  su prvo imale dvanaest pesmica, ali smo odlučili da, kao poklon, stavimo i trinaestu – srećnu  pesmicu, instrumental za plesanje i zaljubljivanje. Niko nije rođen da bude sam.

„Čudne reči“ je otpevao Slobodan Boda Ninković. U nekim pesmicama su mu pomogli Emilija Ninković, Horić muzičkog centra Mimi, Jocko. Ali, da bi oni imali šta da pevaju Ljuba Ninković je smislio muziku i aranžmane i skoro sve odsvirao. Skoro, jer su mu u nekim pesmicama pomogli Marija Tunić i Nebojša Neša Brdarić. Ali, da bi svi oni imali šta da pevaju i sviraju, tekstove pesmica je smislio i napisao Jovica Jocko Tišma.

A onda je Multimedia Music sve to skupio, lepo spakovao i objavio.

CD  BODA – „ČUDNE REČI“ možete kupiti na svim prodajnim mestima Multimedia Music kao i online.

Multimedia Music