You are currently viewing BES poručuje: “Budi svoj”!

BES poručuje: “Budi svoj”!

Nova novosadska grupa BES objavila je i drugi singl sa albuma „Periferija ljudskosti“ koji će biti objavljen u decembru.


Mesec dana nakon prvog singla „Svetionik“ kojim je grupa BES najavila svoj prvi album, pred nama je još jedan singl ove nove novosadske četvorke. Pesma “Budi svoj” je drugi singl sa albuma “Periferija Ljudskosti”.

Kao što i sam naziv govori, radi se rock numeri koja kroz svoj tekst priča o životu i prilikama današnjice ali i na pozitivan način poručuje da možete misliti svojom glavom i živeti svoj život onako kako to vi želite” kaže Saša Friš, gitarista grupe.

Miks i mastering pesme potpisuje Dragan Alimpijević Pik (Studio ROAD), dok je produkciju radio sam bend. Kao i za prethodni singl, produkcija video pota za ovu pesmu prepuštena je ekipi “Hičkok i sinovi” uz veliku pomoć studija Berar, dok montažu i režiju spota potpisuje Bojan Horvat.

Video spot za pesmu „Budi svoj“

Grupa BES nedavno se pojavila na srpskoj rok/metal sceni. Čine je muzičari prilično poznati publici na ovim prostorima. Članovi benda BES su Strahinja Cerovina (vokal), Saša Friš (gitara), Andraš Išpan (bas) i Luka Jelisavčić (bubnjevi).   Njihov prvi album „Periferija ljudskosti” biće objavljen za izdavačku kuću Multimedia Music (CD/LP) u decembru 2020.godine.

BES:

Multimedia Music

[foto: Mladen Mitrinović]