You are currently viewing Akcija “3 za 999” u Laguni do 11. aprila!

Akcija “3 za 999” u Laguni do 11. aprila!

Ovih dana potrebno nam je više lepih vesti, a za jednu takvu pobrinula se Laguna. Na sajtovima www.laguna.rs i www.delfi.rs počela je akcija koja vam omogućava da kupite 3 sjajna naslova po ceni od 999 dinara.

Akcija „3 knjige za 999 dinara“ počinje u subotu 28. marta i trajaće sve do 11. aprila 2020.


Kada pogledate spisak, shvatićete da izbor nije lak. Preko 170 naslova domaće i svetske književnosti, knjige nobelovaca Svetlane Aleksijevič, Česlava Miloša i Herte Miler, zatim sjajna knjiga „Voli bez zadrške“ Fejta Lindaua koja će vam pomoći da unapredite partnerske odnose, „Zadah tela“ Živojina Pavlovića, roman „Ubisvet“ Siniše Soćanina sa kojim se našao u širem izboru za Ninovu nagradu, ili izuzetna knjiga Kolsona Vajtheda „Podzemna železnica“.

U okviru akcije „3 knjige za 999 dinara“ možete potražiti novu knjgu Ljubice Arsić „Četiri kiše“ i „Bukirano“ Nebojše Jojića, koji će vas povesti na egzotična virtuelna putovanja.

Spisak knjiga na akciji možete pogledati ovde https://www.laguna.rs/ak36_akcija_3_za_999_laguna.html

Akcija „3 knjige za 999 dinara“ ne može se kombinovati sa drugim akcijama. Za naslove na ovoj akciji ne važe članski i količinski popust. Kupovinom knjiga na ovoj akciji ne postajete član Laguninog kluba čitalaca.

Cena poštarine za sve porudžbine iz Srbije plaćene karticom iznosi 100 dinara, dok za porudžbine koje se plaćaju pouzećem iznosi 150 dinara. Za sve porudžbine u vrednosti iznad 2.000 dinara poštarina je besplatna. Cena dostave za sve porudžbine iz inostranstva je 1900 dinara.