You are currently viewing PREDSTAVLJEN PROJEKAT „ANDJELiKA“
Processed with VSCO with j2 preset

PREDSTAVLJEN PROJEKAT „ANDJELiKA“

Tačno u 2:22pm u hotelu Park je počela prezentacija projekta „ANDJELiKA” glumice Anđelike Simić. Novinarima i gostima predstavljen je Yotube kanal Andjelika, najavljen je predstojeći  7. Seminar  Andjela koji će biti održan u subotu, 22.02.2020.uhotelu Park, kao i drugi noviteti koji su deo projekta „ANDJELiKA” čija je misija da unapredi naše živote i širi Svetlost u svet.

Projekat „ANDJELiKA” je, pored glume, moj novi Put koji služi tome da nam pomogne da poboljšamo svoje živote. Mi posedujemo beskonačne mogućnosti. Sva moć je u nama. I sada je trenutak da pokrenemo tu moći da počnemo da je koristimo za naše veće dobro i dobro svih oko nas. Ta moć u nama čini da nemoguće postane moguće, da nema straha, da ima pomoći, da možemo sve -rekla je glumica Andjelika Simić na početku prezentacije.

„ANDJELiKA” je moj Put koji menja naše živote na bolje i širi Svetlost u svet, jer mi smo svetlost i budimo svetlost. Moja želja je da sve ovo što radim, počevši od Theta Healing tehnike, koja je početak i osnova svega ovoga, dopre do što većeg broja ljudi. Tako su i nastali Seminari Andjela, koji su do sada održani šest puta, a 7. Seminar Andjela nas očekuje u subotu, 22.02.2020. u hotelu Park, sa početkom u 11.11h. Na Seminarima Andjela isceljujemo nas i naše živote na svim područjima. Zove se Seminar Andjela jer se sve radi uz pomoć naših Andjela i Arhandjela Čuvara. Na seminaru se povezujemo sa Njima sa Njihovom pomoći nama. Priču o Andjelima na najbolji i najuzvišeniji način prizemljujem, ne radimo nikakve mistifikacije. Svako od nas ima svog Andjela i Arhandjela čuvara, po rođenju ih dobijamo. Njihov zadatak je konkretna pomoć nama u našem svakodnevnom životu. Da li verujemo ili ne, oni su svakako tu za nas, ali moramo da ih zamolimo za pomoć. I kad ih zamolimo, oni su tu na delu i pomažu nam u ovom fizičkom svetu. Na svoje prisutsvo nam često skreću pažnju putem brojeva, koje često viđamo. Zato je danas konferencija počela u 2.22pm, zato Seminari počinju u 11.11h, to je andjeosko vreme.

Na prezentaciji je svečano obeleženi početak rada Youtube kanala Andjelika, na kome je od danas u 14.22(2.22pm)dostupna i nova vođena meditacija –Posle svakog seminara učesnici su poželeli da se sve ono što radimo na seminaru nađe na jednom mestu. Yotoubkanal Andjelika je mesto na kome je svima dostupno sve ono što radimo na seminaru, metode koje ja koristim svakodnevno, meditacije, a sve u cilju toga da živimo lepotu života –rekla je Andjelika i najavila skori završetak knjige „Moja Knjiga” u  kojoj će čitaocima preneti svoja iskustva koja su je dovela do mesta na kome je  sada: Svako od nas ima iskustva za jednu knjigu, s tom  razlikom što ja svoju priču koristim kao uvod u ovo što radim sada. Moja Knjiga je knjiga- udžbenik na polju samopomoći i sa razlogom se zove „Moja Knjiga” jer je ja pišem, ali svako ko uzme tu knjigu  u ruke ona će biti Njegova-MojaKnjiga. Ne zbog toga šta su nam iskustva ista, već je  naša duša prošla isti put. Po tome smo mi jedinstveni i svako od nas je bio  na onom mestu kada misli da je sam i da se to samo njemu događa. Zbog toga pišem, jer želim da kažem da nismo sami!

Deo projekta „ANDJELiKA” biće i kolekcija „I Angel” dizajnerke Aleksandre Kostadinović.

Prezentaciji projekta „ANDJELiKA”, pored novinara,  prisustvovale su i brojne Andjelikine kolege, koji su bili polaznici Seminara Andjela: Milena Vasić,  Jelena Ćuruvija, Milena Živanović, Lena Bogdanović, SrđanTimarov, Cvijeta Mesić,  Jovana Gavrilović, Ivana Šćepanović, DraganaĐukić.

Hvala vam svima. Želim vam najbolji dan ikada, da se radujete i da širite svetlost u svet! – poručila je na kraju prezentacije,  a u susret Seminaru Andjela,  glumica Andjelika Simić.