You are currently viewing O romanu “Pačinko” uživo na Laguninom Instagram profilu

O romanu “Pačinko” uživo na Laguninom Instagram profilu

Da knjige i priče o knjigama ne znaju za granice pokazaćemo u petak 3. aprila od 19 sati kada ćemo održati 62. tribinu Laguninog književnog kluba i to uživo na Instagram profilu laguna_knjige.

Tema nam je sjajan roman „Pačinko“ Min Đin Li, a sagovornik prevodilac Goran Skrobonja.


Ovo je saga o sudbini nekoliko generacija jedne korejske porodice, koja je u neprestanoj potrazi za svojim mestom u svetu.

Početkom dvadesetog veka šiparica Sunđa, obožavana kći sakatog ribara, zaljubljuje se u bogatog neznanca na morskoj obali blizu njenog doma u Koreji. On joj obećava čitav svet, ali kad ona otkrije da je trudna – i da je njen ljubavnik oženjen – odbija da bude kupljena. Umesto toga, prihvata bračnu ponudu od blagog, bolešljivog sveštenika koji prolazi tuda na svom putu u Japan. Ali njena odluka da napusti kuću i odbije moćnog oca svog sina započinje dramatičnu sagu koja će se u odjecima razliti kroz generacije.

Min Đin Li je rođena 1968. godine u Seulu u Južnoj Koreji, sa sedam godina preselila se sa roditeljima u Njujork. Piše romane koji se bave korejsko-američkim temama.

Popust od 30% na roman „Pačinko“ možete iskoristiti do 3. aprila u knjižarama Delfi i Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33.

Pridružite nam se na Instagramu!


Pogledajte spisak ostalih “online” kulturnih dešavanja: kultivator.rs/online

#OstaniKodKuće