shamso 69 naslovna

SHAMSO 69 ekskluzivno u bašti kluba Fest!

Ekskluzivni prvi samostalni koncert Vedrana Pehara, poznatijeg na ovim prostorima pod umetničkim imenom Shamso 69 održaće se u bašti zemunskog kluba Fest , u petak 25.septembra!  

Publika u Festu će biti u prilici da uživa u njegovim novim autorskim pesmama, zatim u nekim pesmama koje grupa Brkovi čiji je član ne izvodi na koncertima ili ih retko svira, ali i u nekim obradama drugih izvođača sa ovih prostora i šire… Svako ko je ikad prisustvovao njegovim javnim nastupima zna da on nikog ne ostavlja ravnodušnim i zato vas pozivamo da dođete u Fest 25.septembra i uživate u programu koji će Shamso 69 spremiti za vas.     

Vedran Pehar (Shamso 69) je rodjen 31.05.1976. u Mostaru. Nakon toga se često selio po mnogim gradovima. Trenutno živi u Zagrebu. Muzikom se bavi od 14. godine života. Samouk.

U početku je svirao gitaru u manje poznatim bendovima. 2007. godine postaje pevač i glavni autor u grupi Brkovi. Od tada do danas napisao je preko 80 pesama, 7 albuma za Brkove, a kao autor ili izvođač saradjivao je i sa mnogim drugim umetnicima. Iza sebe ima preko 300 nastupa širom Balkana i Europe.

U jeku svetske pandemije corona virusa odlučuje paralelno s bendom pokrenuti i solo karijeru.

Ulaznice za njegov nastup u prodaji su putem Tickets.rs i u klubu Fest po ceni od 1200 RSD. Na veče nastupa, ulaznice će koštati 1500 RSD.

The event is finished.

Date

25. sep. 2020.
Expired!

Time

20:00

Cost

1200-1500 RSD

Location

Klub Fest
Gradski park 2, Zemun

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda