Beti Đorđević

Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima

Božidarac vas poziva na koncert “Sedamdesete sa Beti Đorđević i prijateljima’’ u petak, 24. decembar, sa početkom u 20 časova u koncertnoj sali Božidarca. Muzički vremeplov kroz sedamdesete godine pored nastupa Beti Đorđević i prijatelja upotpuniće i Hor Kralj Petar Prvi. Muzičko veče je novogodišnji poklon gradske opštine Vračar i Božidarca. Koncert će moći da se prati i uživo online za sve one koji se prijave putem linka na sajtu ustanove.

Direktor Božidarca, Vladimir Kljajić, je povodom organizacije koncerta, izjavio, “Za nama je još jedna izazovna godina koja je testirala limite mnogih. Ipak, verujemo da koncert koji može da se prati i online i fizički daje novu mogućnost uživanja uz fantastičnu Beti Đorđević. Životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato pozivamo sve da nam se pridruži ovog petka, fizički ili online i da se makar na trenutak prepustimo hitovima i verovanju da će sledeća godina biti bolja.’’
Planirano je Beti Đorđević sa prijateljima publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku u Božidarcu. Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom uprkos epidemiji Kovid 19. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo Vračarcima i drugim posetiocima Božidarca.

Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan hor Kralj Petar Prvi, sastavljen od bivših učenika istoimene beogradske osnovne škole. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera.
Ulaz je besplatan, a prijavu za online praćenje koncerta putem telefona ili kompjutera možete izvrštiti na sajtu bozidarac.rs

Prilikom realizacije programa obavezno je poštovanje svih aktuelnih epidemioloških mera, a pre svega nošenja maske u zatvorenom prostoru.

The event is finished.

Date

24. dec. 2021.
Expired!

Time

20:00

Location

Centar za obrazovanje i kulturu "Božidarac"
Radoslava Grujića 3, Beograd

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda