maša živković

Promocija zbirke poezije “Kroz visoku travu” Maše Živković

U četvrtak, 17. septembra od 18h u Omladinskom centru CK13 će se održati književni događaj Promocija zbirke poezije Maše Živković.


Promocija zbirke poezije „Kroz visoku travu” Maše Živković održaće se u dvorištu Crne kuće, u četvrtak, 17. septembra od 18 časova. U pitanju je autorkina prva knjiga koju je ove godine objavila izdavačka kuća “PPM Enklava”.

Maša Živković dolazi iz Beograda gde studira na Odeljenju za klasične nauke Filozofskog fakulteta. Učestvovala je na 34. Festivalu mladih pesnika “Dani poezije” u Zaječaru i Festivalu kulture “Slovo Gorčina” u Stocu. Dobitnica je druge nagrade Mak Dizdar za 2019. godinu. Pesme su joj objavljene u pančevačkim Rukopisima 43, časopisu za kratke književne forme Fragment, onlajn časopisu za poeziju Enklava, na veb portalu Astronaut, u multimedijalnoj zbirci Plima, kao i u Oblakoderu. Jedna je od organizatorki poetskih večeri Mladi i zeleni.

Književni program CK13 se realizuje uz podršku Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada – Kancelarije za mlade, kao i Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada.

The event is finished.

Date

17. sep. 2020.
Expired!

Time

18:00

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda