možda cover

Promocija književnog zbornika “Možda je ovo mesto moje?”

U sredu, 19. februara od 20 i 30 u Omladinskom centru CK13 održaće se promocija književnog zbornika Možda je ovo mesto moje?

Omladinski centar CK13 vas poziva na promociju zbornika poezije i proze “Možda je ovo mesto moje?”. Ova zbirka tekstova je nastala tokom jeseni 2019. godine na radionicama kreativnog pisanja “Pisalište” u Omladinskom centru CK13. 

“Radionice kreativnog pisanja u CK13 se održavaju od 2011. godine, a u prošlogodišnjem ciklusu je učestvovalo 15 mladih autorki i autorka. Za većinu učesnika ovo je prvi put da se njihovi radovi objavljuju u štampanom izdanju.” – kaže voditelj ovih radionica i urednik književnog programa CK13, Đorđe Majstorović.

Radionice su imale i gostujuće voditelje, a to su bili Maja Solar, Bojan Krivokapić, Goran Stamenić, Nikola Dojić, kao i voditelj-učesnik Vladimir Milojković.

U zborniku “Možda je ovo mesto moje?” nalaze se radovi sledećih autorki i autora: Ana Branovački, Anastasija Bijelić, Darija Sabadoš, Đorđe Popov, Dunja Crnjanski, Jovana Kalaba, Ksenija Golubović, Marina Radovac, Anastas Milić, Pavla Banjac i Vladimir Milojković.

Ovaj ciklus radionica bio je deo projekta “Tekst je prisutan”, podržanog od strane Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada i Kancelarije za mlade.

The event is finished.

Date

19. feb. 2020.
Expired!

Time

20:30

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad





Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda