Popečitalji poster

Popečitelji u Crnoj kući

U petak, 24. decembra od 21h u Omladinskom centru CK13 održaće se koncert grupe Popečitelji.

Popečitelji će ovom prilikom koncertno promovisati svoj novi album u Novom Sadu. Ovaj neumorni visokoenergetski trio, koji svojom autentičnom muzikom već više od dve decenije razgaljuje koncertne prostore širom zemlje i regiona, objavio je dugoočekivani album pod nazivom „Uvek“ (Odličan hrčak / Druga stvar 2021).

,,Uvek” sadrži devet pesama i prvo je izdanje Popečitelja objavljeno na vinilu.

„Objavljivanje ovog albuma, prvobitno najavljenog singlom „Pozivanje“, kao i mnoge druge stvari je bilo odloženo usled krize izazvane pandemijom. ,,Uvek” izlazi sa zakašnjenjem, ali možda i u pravom trenutku za vraćanje nade u bolje sutra. Album je snimljen i završen pre pandemije, a tematski i zvučno je nosio to breme bliske budućnosti. Naslovi numera kao da su najavljivali dešavanja koja slede. Otvara ga „Udarna vest“, a tu su i „Vreme nade“, „Aždaja je mrtva“, „Pozivanje“ dobija svoje „Odazivanje“, naslovna „Uvek“, „Uporna spona“ i „Most“, a završava se pozitivno „Slavljem“. Nadam se da će biti razloga za to pozitivno, i to na jesen u klupskim koncertnim prostorima“, objašnjava frontmen benda Saša Furunović.

Popečitelji će pored novog albuma na ovom koncertu svirati i odabir numera sa prošlih izdanja. Posetioci će biti i u prilici da kupe novi vinil.

Cena karata je u pretprodaji 500 dinara, a na ulazu 700 dinara.

Karte u pretprodaji možete kupiti do četvrtka na šanku CK13, od 17 do 20 časova.

Covid propusnice su obavezne.

The event is finished.

Date

24. dec. 2021.
Expired!

Time

21:00

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda