pet oskar

Pet Oskar – Božidarac

Za nama je mesec Oskara, a ispred nas je Pet Oskar u Božidarcu ove subote, 14. marta sa početkom u 19 časova. Mi spremamo i ovaj put nova iznenađenja za vaše kućne ljubimce. Spremite svog ljubimca za profesionalno fotkanje od strane našeg fotografa. Cilj je širenje radosti kod ljubimaca i ljudi koji ih vole. Na događaju će biti prikazani posebno odabrani klipovi ljubimaca koji su nas obradovali u godini za nama u digitalnom svetu.


Ljubimci nam se podvuku pod kožu. Nema zadovoljavajućeg evolucijskog objašnjenja za onaj topli, prijatan osećaj koji imamo kada posmatramo svoje pse i mačke. Kao društvo, razvili smo svest da razmišljamo o našim kućnim ljubimcima kao našoj deci, podižu nam endorfine i čine nas srećnim. Oni su postali važan deo naših života i zbog im dajemo prostor da uživaju i da se zabave zajedno sa nama ove subote u Božidarcu. Zamoli bismo vlasnike da prijave svoje ljubice za fotkanje na sajtu bozidarac.rs

Za one koji dođu među prvima na crveni tepih očekuje ih mali poklončić kao što je leptir mašna ili paketić hrane da se zaslade. Oni koji nisu stigli da doteraju frizuru moćiće to da učine na licu mesta sa našom instruktorkom na kursu za grumere.

Obucite svoju kucu ili macu za crveni tepih i pravac Božidarac.

Događaj je podržan od strane gradske opštine Vračar.

The event is finished.

Date

14. mar. 2020.
Expired!

Time

19:00

Location

Centar za obrazovanje i kulturu "Božidarac"
Radoslava Grujića 3, Beograd

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda