autonomna zona

Okrugli sto o Crnoj kući

U četvrtak, 25. juna od 20h u Omladinskom centru CK13 održaće se Okrugli sto o Crnoj kući.

Ovaj Okrugli sto održava se u sklopu programa Autonomna zona CK13.  Kroz razgovor sa aktivistima koji su delovali, ili još uvek deluju iz kuće, obuhvatiće se celokupna istorija razvoja mesta, i kao Omladinskog centra, i kao organizacije.

Učestvuju: Jelena Tipšin, jedna od osnivačica Udruženja “Omladinski centar CK13”; Daško Milinović, radio voditelj i nekadašnji aktivista Crne kuće; Adorjan Kurucz, LGBT+ aktivista i jedan od pokretača Grupe IZAĐI; Petar Atanacković, jedan od osnivača Crne kuće; Damir Bojić, član kolektiva CK13 i moderator Ozren Lazić, član kolektiva CK13.

Podsećamo vas na problem sa prostorom sa kojim smo suočeni, a o kome smo detaljnije pisali u saopštenju za javnost od 10. juna.

Pismo podrške radnom kolektivu Omladinskog centra CK13 do sada je potpisalo 39 organizacija, 36 formalnih i neformalnih kolektiva, 27 muzičkih sastava, kao i blizu 300 pojedinačnih potpisnika/ca.Istim povodom, 15. juna smo održali i konferenciju za medije na kojoj smo u javnost uputili nekoliko pitanja na koje Centar za nove medije_kuda.org još uvek nije dao odgovore.

The event is finished.

Date

25. jun. 2020.
Expired!

Time

20:00

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda