naked naslovna

NAPOKON! Bend Ničim izazvan ovog petka u bašti kluba Fest!

Bend NIČIM IZAZVAN nastupiće u bašti kluba Fest ovog petka, 4.septembra u 20h.

Jedan od najpopularnijih domaćih bendova vraća se u Zemun! Tri godine nakon odličnog, rasprodatog nastupa u klubu Fest, bend Ničim izazvan ulepšaće vam ovo leto, sigurni smo nezaboravnim koncertom, koji će, ovog puta, biti održan u bašti kluba.


Koncert je najpre bio najavljen za početak jula ali, iz svima poznatih razloga nije mogao da se održi. I bend i publika strpljivo su čekali da se stvore okolnosti za ovo druženje i ovog petka ćemo, napokon, ovaj sjajni bend moći da čujemo u Zemunu!

Prosto se ne usuđujem da najavim koncert da ne bih ’’izbaksuzirao’’ i ovaj datum. Naš poslednji koncert je bio krajem februara i mislim da je izlišno pričati o tome koliko smo se uželeli živog nastupa. Niko ne zna kako će se odvijati cela ova situacija i u skladu sa tim mislim da ćemo veče u Festu iskoristiti da se bar, za to kratko vreme, podsetimo na to kako je izgledalo kada je sve bilo kako bi trebalo da bude.” Kaže Boris Bakalov i dodaje da treba, i dalje da pazimo na sebe i druge: “Naravno, sve ovo uz rečenicu koju svi dobro znamo : Uz propisane mere bezbednosti. Vidimo se u petak!”

Gosti na koncertu će biti prijatelji benda – sastav (ne)normalni.

Preostale ulaznice za koncert u prodaji su u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska) po ceni od 1000 RSD.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/351525842490160

The event is finished.

Date

04. sep. 2020.
Expired!

Time

20:00

Cost

1000 RSD

Location

Klub Fest
Gradski park 2, Zemun

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda