Fotografija sastava Kalem Foto: Dragan Jereminov

Koncert sastava Kalem na Kolarcu

Sastav Kalem održaće solistički koncert 22.januara od 20 sati u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine.

Nakon koncerata širom Srbije, došao je trenutak da se Kalem predstavi i brojnijoj beogradskoj publici. Na koncertu na Kolarcu ujedno će predstaviti svoj debitantski album „Meseče“ nedavno objavljen za Multimedia Music.

Kada se kaže ’Kolarac’, postoji određeno poštovanje koje osećamo i Stefan i ja i zato smo vrlo uzbuđeni što je baš to zdanje mesto gde ćemo predstaviti našu muziku“ kaže Dušan Popović Lipovac i dodaje: „Nastup u sali Kolarčeve zadužbine nosi veliku odgovornost jer ona traži od muzičara da prezentuju najboljeg sebe, tako da publika može biti sigurna da će to i dobiti.

Stefan Ilić (vokal/violina) i Dušan Popović Lipovac (gitara) za ovaj koncert najavljuju i neke interesantne goste:

Volimo da lepe trenutke delimo sa dragim ljudima, tako da će nam se na nekoliko numera pridružiti naši prijatelji i „saborci“ Marko Kojadinović (frula/kaval) i Tamara Jokić (vokal) sa kojom smo nedavno ostvarili spontanu koncertnu saradnju“ kažu članovi sastava Kalem.

Tamara Jokić je diplomirana filološkinja i stipendistkinja bostonskog univerziteta Berkli, neguje muziku Mediterana, Balkana i Iberijskog poluostrva. Svoju muziku snima za prestižnu svetsku produkcijsku kuću Sony Music. Marko Kojadinović je multiinstrumentalista na duvačkim instrumentima. Još kao mlad istakao se kao solista na fruli osvajajući mnogobrojne nagrade. Bio je stipendista i dugogodišnji član nacionalnog Ansambla Kolo. Marko aktivno nastupa i snima za najveća muzička imena regiona.

Pored njih, kao specijalni gost koncerta nastupiće i Nebojša Milovanović, filmski, televizijski, pozorišni i glasovni glumac, koji se sa grupom Kalem nedavno ostvario saradnju u spotu Meseče.

Ulaznice za koncert u prodaji su na blagajni Kolarčeve Zadužbine po ceni od 1000 dinara.

The event is finished.

Date

22. jan. 2022.
Expired!

Time

20:00

Cost

1,000RSD

Location

Zadužbina Ilije M. Kolarca
Studentski trg 5, Beograd

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda