dobra genetika + cactus fields

Koncert – Dobra genetika + Cactus fields

Cactus Fields je grupa iz Gornjeg Milanovca koja postoji više od godinu dana. Bend je trio, čiju trenutnu postavu čine David Tadić (bas), Stevan Marinković (bubanj) i Đorđe Dabić (gitara, glas). Od osnivanja, u kontinuitetu nastupaju po klubovima i festivalima u celoj zemlji. U avgustu 2019. su izdali svoj debi singl „U glavi”.

Dobra Genetika je bend iz Gornjeg Milanovca koji je nastao marta/aprila 2019. godine i radi u sastavu: Ivan Kovačević (gitara) , Boban Kecović (bas), Mirko Šćepanović (bubanj), Milica Vukelić (glas, usna harmonika) . Nakon višemesečnih proba i rada na pesmama, krajem decembra prošle godine zaokružili su materijal za snimanje albuma za koji su izabrali 9 pesama. Od početka ove godine održali su dva koncerta na kojima su se prvi put predstavili publici u ovom sastavu.

Gitarista benda, sa višedecenijskim sviračkim i autorskim iskustvom, uigrana ritam sekcija iz Plišanog Mališana, kao i nebrušeni, razuzdani ženski vokal, svako ponaosob, svojim muzičkim afinitetom doprineli su stvaranju novog, originalnog izraza. Njihovu muziku je teško svrstati u određeni žanr, jer su pesme, iako objedinjene jedinstvenim zvukom, stilski različite, i osim rokenrola u pesmama se mogu prepoznati različiti muzički uticaji od fanka do panka.

Ulaz slobodan

The event is finished.

Date

27. jun. 2020.
Expired!

Time

22:00

Location

SKC Kragujevac
Radoja Domanovića 12, Kragujevac

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda