Koncert bendova Glasovi iz unutrašnjosti i Kruz Roudi

Koncert bendova Glasovi iz unutrašnjosti i Kruz Roudi

U subotu, 11. februara od 21h u Omladinskom centru CK13 će se održati koncert bendova Glasovi iz unutrašnjosti i Kruz Roudi.

Sastav Glasovi iz unutrašnjosti obeležavaju pet godina svog rada koncertom u Crnoj kući, zajedno sa sastavom Kruz Roudi.

Glasovi iz unutrašnjosti je sedmočlani bend iz Novog Sada čije nastupe karakteriše energična atmosfera veselih tekstova i tonova koja pokreće na igru, kao i živa interakcija sa publikom. Osnovu zvuka čini ruts rege muzika, koju bend kombinuje sa afro ritmovima, elementima daba, fanka, repa i etno muzike. Pažnju publike privukla je prva vlaška rege pesma – “Lju-lju-lju”, a potom su usledili brojni singlovi: Priroda, Deca, Pop je pao u trip, itd.

Bend čine Aleksa Petrović (vokal, gitara, FX), Milan Vićić (vokal, gitara), Ilija Marjanović (bas), Živan Popović (bubnjevi), Ilija Stanković (trombon), Branko Latinčić (saksofon) i Dušan Paskoski (truba).

Kruz Roudi je bend koji čine tri momka iz različitih gradova, okupljena u Novom Sadu. Njihov zvuk predstavlja mešavinu muzičkih pravaca, od kojih najviše dolaze do izražaja indi rok, fank i alternativa.

Bend je formiran u oktobru 2021. godine i od tada radi na snimanju albuma prvenca, sa kog će prvi singlovi biti objavljeni u predstojećim mesecima.

Sastav čine Mladen Rakić (vokal, gitara). Nemanja Đorđević (bas), Danilo Milivojević (bubnjevi).

Cena karte je 300 dinara.

Date

11. feb. 2023.
Expired!

Time

21:00

Cost

300RSD

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda