From Belgrade with love to Nick Cave

From Belgrade with love to Nick Cave

U susret svetskoj izložbi u Kopenhagenu “Stranger Than Kindness: The Nick Cave Exhibition” i predstojećem koncertu Nick Cave and the Bad Seeds 4. juna u Beogradu, koncertna agencija Charm Music i galerija O3ONE organizuju izložbu fotografija sa koncerata Nika Kejva u Srbiji od 1990. do 2017. godine kada je održan njegov poslednji nastup u Beogradu. Izložba pod nazivom “From Belgrade with love to Nick Cave” biće otvorena u petak, 13. marta u 19 časova u galeriji O3ONE.


Od 10. marta do završetka izložbe 19. marta biće otvoren online konkurs na facebook stranici galerije O3ONE gde će publika imati priliku da glasa za fotografiju koja im se najviše dopada. Fotografija sa najviše lajkova i komentara biće uručena od strane organizatora lično Niku Kejvu na dan koncerta u Beogradu, a fotograf pobedničke fotografije dobiće posebnu propusnicu za koncert 4. juna u Štark Areni.

Na otvaranju izložbe prisutnima će se obratiti naš čuveni fotograf Brajan Rašić koji je imao priliku da fotografiše Nick Cave and The Bad Seeds na koncertima širom sveta. Publika će imati priliku da vidi i Brajanov rad koji će na ovoj izložbi imati počasno mesto. Pored Brajana, publici će se obratiti i Nebojša Babić, osnivač galerije O3ONE, takođe naš proslavljeni fotograf.

Izložba će biti otvorena do 19. marta.

The event is finished.

Date

13. - 19. mar. 2020.
Expired!

Time

19:00

Location

Galerija O3ONE
Gavrila Principa 16, Beograd

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda