downstroy dreddup offscore

DreDDup, Downstroy i Offscore u Crnoj kući

U petak, 19. juna od 21 čas u Omladinskom centru CK13 održaće se koncert bendova DreDDup, Downstroy i Offscore.

Crime:Scene i CK13 pozivaju vas na veče eskstremnog zvuka.

Kikindski groove metal sastav Downstroy dobro je poznat novosadskoj publici. Nastupali su širom regiona, na čuvenom Wacken festivalu, otvarali pre velikih imena metal muzike na većim festivalima. Sviraju od ranih 2000-ih godina i iza sebe imaju jedan album i dva EP izdanja. Dolaze u CK13 da promovišu svoj aktuelni EP “Clone”, izdat za Nocturne Media.


DreDDup je massacre industrial bend iz Novog Sada. Aktivni su od 1997. i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju kao mešavinu industrial rock i demonic electronic big beat muzike. Iza sebe imaju 8 albuma i mnoštvo evropskih turneja. Ovom prilikom predstaviće nešto od novog materijala koji će izaći krajem godine na devetom albumu ‘Romance of Romans’.

Offscore je novosadski alternative/metalcore bend koji je nastao 2015. godine. Prvobitni naziv ovog benda bio je Aza Guilla. Snimajući album u studiju Blaze, bend menja ime i nastavlja rad u novoj postavi.

Cena karte za ovaj koncert je 300 dinara. Mlađi od 18 godina ne plaćaju ulaz, a takođe ulaz je besplatan za sve koji dođu do 21:30.

Satnica:
21:00 – DJ WARM-UP!!
21:30 – OFFSCORE
22:15 – DREDDUP
23:15 – DOWNSTROY

The event is finished.

Date

19. jun. 2020.
Expired!

Time

21:00

Cost

0-300 RSD

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda