Alternoon02032020

Dokumentarac o reperskoj karijeri Hoakina Finiksa u ponedeljak u CK13

U ponedeljak, 2. marta od 20 časova u Omladinskom centru CK13 održaće se još jedan u nizu Alternoon andergraund bioskop.

“Alternoon” je filmski serijal koji se održava u Crnoj kući dva puta mesečno. Kroz njega se akcentuju andergraund filmska ostvarenja koja za tematiku imaju DIY kulturu i bave se samom alternativnom umetnošću kao načinom mišljenja. Ovaj serijal se radi isključivo u edukativne svrhe i ulaz na sve projekcije je besplatan.

Satnica:

20:00 – I’M STILL HERE

Dok uvežbava svoju ulogu za nastup na jednom dobrotvornom događaju, glumac Hoakin Finiks počinje da se ispoveda u kameru Kejsiju Afleku kako prestaje da se bavi glumom i započinje svoju repersku karijeru. Ovaj urnebesni dokumentarni film prati slavnog glumca godinu dana i dokumentuje njegove pokušaje da postane poznata rep zvezda.

21:45 – I AM THOR

Jon Mikl Thor je bio bodibilder, Hi-Men iz svakodnevnog života, a zatim i kultna “heavy metal” zvezda sedamdesetih i osamdesetih uz KISS i Metaliku, ali nažalost nikada nije uspeo izgraditi ozbiljniju karijeru. Nakon glume u dva filma ‘Rock ‘n’ Roll Nightmare’ i ‘Zombie Nightmare’, Thor nestaje sa javne scene. Danas, 30 godina kasnije, ovaj kultni frontmen rešava da ponovo pokrene svoj stari bend i konačno dobije priznanje za koje misli da mu pripada. Film je nagrađivan na više festivala dokumentarnog filma širom sveta.

Filmovi su bez prevoda na srpski jezik.

The event is finished.

Date

02. mar. 2020.
Expired!

Time

20:00

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda