Dokumentarac o reperskoj karijeri Hoakina Finiksa u ponedeljak u CK13
Alternoon02032020

Dokumentarac o reperskoj karijeri Hoakina Finiksa u ponedeljak u CK13

U ponedeljak, 2. marta od 20 časova u Omladinskom centru CK13 održaće se još jedan u nizu Alternoon andergraund bioskop.

“Alternoon” je filmski serijal koji se održava u Crnoj kući dva puta mesečno. Kroz njega se akcentuju andergraund filmska ostvarenja koja za tematiku imaju DIY kulturu i bave se samom alternativnom umetnošću kao načinom mišljenja. Ovaj serijal se radi isključivo u edukativne svrhe i ulaz na sve projekcije je besplatan.

Satnica:

20:00 – I’M STILL HERE

Dok uvežbava svoju ulogu za nastup na jednom dobrotvornom događaju, glumac Hoakin Finiks počinje da se ispoveda u kameru Kejsiju Afleku kako prestaje da se bavi glumom i započinje svoju repersku karijeru. Ovaj urnebesni dokumentarni film prati slavnog glumca godinu dana i dokumentuje njegove pokušaje da postane poznata rep zvezda.

21:45 – I AM THOR

Jon Mikl Thor je bio bodibilder, Hi-Men iz svakodnevnog života, a zatim i kultna “heavy metal” zvezda sedamdesetih i osamdesetih uz KISS i Metaliku, ali nažalost nikada nije uspeo izgraditi ozbiljniju karijeru. Nakon glume u dva filma ‘Rock ‘n’ Roll Nightmare’ i ‘Zombie Nightmare’, Thor nestaje sa javne scene. Danas, 30 godina kasnije, ovaj kultni frontmen rešava da ponovo pokrene svoj stari bend i konačno dobije priznanje za koje misli da mu pripada. Film je nagrađivan na više festivala dokumentarnog filma širom sveta.

Filmovi su bez prevoda na srpski jezik.

Dokumentarac o reperskoj karijeri Hoakina Finiksa u ponedeljak u CK13

The event is finished.

Date

02. mar. 2020.
Expired!

Time

20:00

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda

Idi na vrh