Dan prakticnih vestina

Dan praktičnih veština – Preko 100 veština na Cvetnom trgu

Božidarac organizuje prvi Dan praktičnih veština u subotu, 5. oktobra, na Cvetnom trgu, od 16 do 21 časova, na kome će biti predstavljeno preko sto različitih veština. Dan praktičnih veština je odlična prilika da započnete karijeru koju ćete da volite.

Posetioci će imati priliku da prisustvuju radionicama i prezentacijama tehnika šminkanja, manikira, kozmetike, gruminga pasa, šivenja, male škole zdravlja, fotografije, programiranja, ali i degustaciji slatkiša koji će pre toga biti uživo dekorisani na Cvetnom trgu. Pripremili smo i kratak kviz pomoću koga će svi zainteresovani, na osnovu testa ličnosti, moći da provere koje veštine im odgovaraju.

U okviru programa biće predstavljeno kako brzo i jednostavno napraviti “look” za izlazak, posao i školu, šta je maderoterapija i koji su njeni efekti, kako se izvodi masaža leđa, kako svako, uz najosnovnije znanje kompjutera, može da napiše programski kod. Polaznici kursa šišanja pasa će uz instruktora pokazati tehniku četkanja i uređivanja dlake, nanošenje spreja za sjaj dlake i finalizaciju uređivanja frizure. Na radionici šivenja ćemo predstaviti šta se može sašiti za ispod 20 minuta. Zavirite u veštine koje se isplate, a koje možete u roku od mesec dana do par meseci da steknete. Deteljan program Dana praktičnih veština možete naći na bozidarac.rs

Bilo da razmišljate o pokretanju svog posla, ličnom unapređenju ili sticanju kvalifikacija, ova manifestacija će vam pružiti mogućnost da se informišete o različitim praktičnim veštinama koje se danas mogu naći na tržištu kao i da saznate koje talente posedujete i koji posao vam najviše leži. Dan pratkičnih veština se organizuje uz podršku opštine Vračar i grada Beograda.

The event is finished.

Date

05. okt. 2019.
Expired!

Time

16:00 - 21:00

Location

Cvetni trg
Beograd

Organizer

Centar za obrazovanje i kulturu "Božidarac"
Website
https://bozidarac.rs/

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda