beti djordjevic

Beti Đorđević i prijatelji – 70te na Vračaru

Pozivamo vas na koncert Beti Đorđević u Božidarcu u sredu, 25. decembar, sa početkom u 20 časova. Muzički vremeplov kroz sedamdesete godine pored nastupa Beti Đorđević i prijatelja upotpuniće i Gradski hor Beograd. Muzičko veče je novogodišnji poklon Vračarcima i Vračarkama od strane gradske opštine Vračar i Božidarca.

Beti Đorđević sa svojim fantastičnim glasom čini nebrojene slušaoce da se osećaju dirnuto i pomaknuto što je retkos da se vidi na današnjoj muzičkoj sceni. Planirano je da publiku odvede u raskoš opusa hitova nastalih u drugoj polovini dvadestog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina. Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i naravno vanvremenskom hitu ‘’Počnimo ljubav ispočetka’’ koji očekuje i publiku u Božidarcu. Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove koji će pokrenuti publiku i spremiti ih za prazičnu groznicu koja kreće da se širi Beogradom. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima biće savršena prilika da zatvorimo programsku godinu i da se zahvalimo Vračarcima i drugim posetiocima Božidarca.

Uvod u koncert Beti Đorđević daće fantastičan Gradski hor Beograd pod vođstvom umetničkog rukovodioca, dirigenta i kompozitora Milana Mike Aćimovića. Ovaj mešoviti hor je pripremio program sastavljen od evergina i šlagerskih numera, a poseban značaj pokloniće izvođenju muzike domaćih autora.

Muzička retrospektiva posvećena 70-tima se sprovodi u okviru višedelnog projekta Vračarski vremeplov kroz 70-te koji je podržan od strane Gradske opštine Vračar. Ulaz je besplatan.

Dobro došli!

The event is finished.

Date

25. dec. 2019.
Expired!

Time

20:00

Cost

Ulaz besplatan

Location

Centar za obrazovanje i kulturu "Božidarac"
Radoslava Grujića 3, Beograd

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda