Berza vinila, Bazar antikviteta i Market nedeljom

Berza vinila, Bazar antikviteta i Market nedeljom

Tokom predstojećeg vikenda, u SKCNS Fabrici održaće se Berza vinila, Bazar antikviteta i Market nedeljom.

Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga održaće se u subotu, 11. februara u Fabrici SKCNS-a, od 9 do 15 časova. Broj izlagača na berzi je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl berza.skcns@gmail.com. Na berzi će se naći stara izdanja, nova izdanja i rariteti, a ovoga puta u sklopu berze biće predstavljena grafička novela slikara i strip-autora Borisa Stanića “Ja pacov”.

Bazar antikviteta održava se u nedelju 12. februara od 10 do 15 časova, u SKCNS Fabrici. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju s ponudom slika, satova, starih predmeta, monografija, knjiga, kao i ostalih predmeta i objekata koji su zaokupili pažnju kolekcionara i ljubitelja antikviteta. Ulaz za posetioce je besplatan, a za izlagače se učešće naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl jovangvero@yahoo.com.

Pored ovoga, u nedelju se u SKCNS Fabrici održava i Market nedeljom, od 16 do 22 časa. Na marketu će se naći izlagači grnčarije, ručnog rada, nakita, orgonita, prirodne kozmetike… Ulaz je besplatan.

The event is finished.

Date

11. - 12. feb. 2023.
Expired!

Location

SKC Novi Sad, Fabrika
Bulevaru despota Stefana 5, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda