the Name

Bendovi The Name i Singless ovog petka u Crnoj kući

U petak, 21. februara od 21h u Omladinskom centru CK13 održaće se koncert bendova The Name i Singless.

Singless je alternativni rock bend iz Obrenovca, osnovan 2012. godine. Debitantski album benda “Waitin’ for a world to change” je objavljen samostalno od strane benda na par internet platformi. Posle duže pauze, bend trenutno radi i završava drugi album koji će i uskoro biti objavljen.

The Name je alt metal bend iz Beograda. Nakon raznih faza i zajedničkih sviračkih susreta i projekata, nezvanično su ušli u novu eru razvijanja autorskog materijala 2009. godine. Članovi su se potom sretali kao bend u intervalima, snimili demo pesmu 2011. godine, 2014. imali niz aktivnih proba, i posle izvesne pauze, skoro deceniju po začetku prve pesme, snimali su i završili debi album pod nazivom “Years in the making”, na kom se našao gotovo sav materijal koji se razvijao tokom tih godina. Krajem 2018. godine, nakon što ostaju bez drugog gitariste, bend aktivno počinje sa probama kao trio, uz blago prilagođavanje aranžmana pesama sa debi albuma kao i formiranje novog uzbudljivog materijala.

Cena karte za ovaj koncert biće 300 dinara. Kupovinom karata za koncerte u CK13 podržavate izvođače i nezavisnu muzičku scenu.

The event is finished.

Date

21. feb. 2020.
Expired!

Time

21:00

Cost

300 RSD

Location

Omladinski centar CK13
Vojvode Bojovića 13, Novi Sad

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda