remont aukcija

Aukcija povodom 20 godina Remonta

Remont NUA obeležava 20 godina od osnivanja rođendanskom aukcijom. Remontova aukcija je i ovaj put namenjena prvenstveno publici i ljubiteljima savremene umetnosti koji će imati priliku da sve radove licitiraju od početne cene od 1000 din.

Ponuđeni radovi datiraju iz različitih perioda i direktno ili posredno su vezani za istoriju Remonta i saradnju Remont tima sa umetnicima.

Svim zainteresovanima će biti ponuđeni neki od kultnih radova iz devedesetih, radovi umetnika koji su obeležili početak dvehiljaditih kao i aktuelnih i nagrađivanih mladih umetnika. U pitanju su različite tehnike od fotografija, digitalnih printova, grafika, crteža, ulja na platnu, do objekata, a među njima su i memorijabilije iz istorije Remont NUA.

Radovi se mogu videti u galeriji Remont od 23. septembra do 1. oktobra radnim danima od 11 do 18 ili na web stranici www.remont.net/aukcija.html ili na Remontovoj FB strani https://www.facebook.com/remontasocijacija/

OVO JE JEDINSTVENA PRILIKA DA FORMIRATE ILI OBOGATITE POSTOJEĆU KOLEKCIJU  NOVIM RADOVIMA. 

Umetnici:

Belgrade Raw, Boris Burić, Aleksandar Dimitrijević, diSTRUKTURA, Goran Dragaš, Bojan Đorđević Omča, Biljana Đurđević, Graziano Folata, Nina Galić, Ivana Ivković, Nadežda Kirćanski, Luka Knežević Strika, Nataša Kokić, Kosmoplovci, Daniel Kovač, Branka Kuzmanović, Led Art, Maja Simić, Mirjana Boba Stojadinović, Marko Stojanović, Goran Stojčetović, Selman Trtovac, Srđan Veljović, Dejana Vučićević, Viktor Šekularac, Škart…

The event is finished.

Date

01. okt. 2019.
Expired!

Time

18:00

Cost

Ulaz besplatan

Location

Galerija "Remont"
Maršala Birjuzova 7, Beograd

Organizer

Remont – nezavisna umetnička asocijacija
Phone
+381 11 32 23 406
Email
remont@remont.net
Website
https://remont.net

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda