Atheist Rap

ATHEIST RAP u petak u bašti kluba Fest!

Legendarna novosadska grupa ATHEIST RAP nastupiće u petak, 11. septembra u 21h u bašti kluba Fest u Zemunu.

Skoro dve godine nakon sjajnog koncerta povodom 30 godina postojanja koji su održali u klubu Fest, legendarni Novosađani vraćaju se u Zemun! Situacija sa pandemijom Covid 19 očekivano je uticala i na njihove planove za ovo leto, te se i Atheisti posebno raduju ovom nastupu. “Oduševljeni smo što ćemo posle bezmalo 7 meseci ponovo svirati pred publikom. Predugo smo cekali ovaj moment” kaže Dr.Pop i poziva publiku: “Dodjite u petak da zajedno uključimo vremeplov i da se vratimo u neko normalnije vreme. Bašta kluba Fest je pravo mesto za to. Ostavićemo srce na terenu.


Bend Atheist rap je osnovan 1989.godine u Novom Sadu. Već sa prvim albumom su doživeli punu afirmaciju, a pesma ’’Wartburg limuzina’’ ih postavlja na prvo mesto svih top lista na kojima je bila emtiovana. Od samog početka rada bili su anti-ratno nastrojeni, a i danas se bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist rap već godinama puni klubove u zemlji i regionu.

Slušamo neprevaziđene hitove Atheista u petak od 21h u bašti kluba Fest!

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u Felix shopu (TC Sremska I sprat) i u klubu Fest po ceni od 1000 RSD. Broj ulaznica je limitiran, požurite po svoj primerak!

The event is finished.

Date

11. sep. 2020.
Expired!

Time

21:00

Cost

1000 RSD

Location

Klub Fest
Gradski park 2, Zemun

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda