Amy’s House u Kuglašu!

Amy’s House,  tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici Amy Winehouse, nastupiće u petak, 11.marta od 21 sat u klubu Kuglaš.

Bend Amy’s House nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj muzički sastav, sastavljen od sedam vrhunskih muzičara, profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih i najpriznatijih pevačica i autora novog doba.

Okupljeni oko iste ideje, zvuka koji je u svom kratkom stvaralačkom životu Amy Winehouse urezala u svetsku muzičku jazz/soul scenu, u želji da ga i dalje donose onima koji su ga prepoznali i usvojili, Amy’s House je kreirao totalni zvučno – vizuelni spektakl, nema sumnje jedinstven i neponovljiv.

Amy’s House je nastupao na Festivalskim i najzvučnijim klubskim binama Srbije, Crne gore, Makedonije, Bugarske, Slovenije, Hrvatske. Imali su čast da svojim koncertom zatvore jedan od najvećih i najstarijih Festivala u Belgiji, Fonnefeesten 2018. pred 10.000 ljudi.

Show koji donose je zaista poseban i nezaboravan, te vas u Kuglašu čeka spektakularan, čudesno snažan koncert, vrlo poseban i pun sjajne svirke, koji je osvojio region i Evropu.


Klub Kuglaš nalazi se u Đušinoj 5, a ulaz je 500 dinara.


Facebook event: https://www.facebook.com/events/1638829843116535


Amy’s House


Kuglaš:

The event is finished.

Date

11. mar. 2022.
Expired!

Time

21:00

Cost

500RSD

Location

Kuglaš
Đušina 5, Beograd

Pristupite našoj Viber zajednici “Kulturna dešavanja u Srbiji” skeniranjem QR koda